Pagina 1 van 1

Zoixia worlds

Geplaatst: di 29 dec 2015 00:08
door clearmoon
Eindelijk is het dan zover! Na lang zweten zwoegen en rondneuzen op internet, hebben wij eindelijk het begin van een website bij elkaar gesprokkeld en op gebouwd. Ja, de site heeft nu een mooi designs. Er staat al wat van mijn schrijf en schilderswerkjes, maar zal komende tijd gestaagd blijven doorgroeien.


Wees welkom op mijn Afbeelding

Groetjes Clearmoon

Re: Zoixia worlds

Geplaatst: di 29 dec 2015 00:33
door Amy
Dat ziet er super mooi uit Clearmoon, prachtig gemaakt met de tekeningen, gedichten en verhaaltjes...


Afbeelding

Re: Zoixia worlds

Geplaatst: wo 30 dec 2015 12:54
door Annie
Afbeelding Een groot applaus voor Clearmoon wat een mooie site heb je gemaakt Claermoon het is een feest om naar te kijken sober en o zo mooi zoals zo site eruit moet zien!!!

thumb thumb

Re: Zoixia worlds

Geplaatst: wo 30 dec 2015 18:33
door clearmoon
Ah, gelukkig is hij nu wel te zien. Het was een hoop gedoe met de database. We zijn nog steeds aan het tobben met de mailserver, maar als het goed is, is alles zojuist helemaal opgelost en weer vanouds....

Erg leuk te horen dat jullie hem mooi vinden..

Liefs Clearmoon

Re: Zoixia worlds

Geplaatst: wo 30 dec 2015 19:51
door Mistral1001
Proficiat Clearmoon. Het ziet er erg mooi uit, met al een paar mooie topwerken in de galerij. En magische verhalen, zoals het verrassend inkijkje in het leven van een jonge Lindeboom. Het is vast niet het laatste boomverhaal dat we daar zullen lezen. Veel succes gewenst met je nieuwe site!

Re: Zoixia worlds

Geplaatst: do 31 dec 2015 02:35
door clearmoon
Hihihi, er volgen vast meer boomverhalen. Deze laten zich nu eenmaal graag beschrijven. Want de oeroude Kosmische wijsheid wil graag door ons worden ervaren. En uiteraard dragen zij Moeder-aarde haar diepste geheimen in zich mee. Dank voor je leuke reactie!

Hopelijk zul je nog veel plezier vinden op Zoixia worlds..

Liefs Clearmoon